Om os

Om Dukaan

Det er os en stor ære at kunne byde dig velkommen til supermarkedet Dukaan. Hos Dukaan har vi et bredt udvalgt af varer fra hele verden, hvor vi tilbyder mere end 7500 forskellige produkter. Vi dækker både dine behov for dagligvarer, hvor du frit kan vælge mellem varer til discountpris og kendte mærkevarer. Vi bestræber os på, at du kan foretage alle dine hverdagsindkøb hos os, og vi tilbyder derfor også specialvarer lige fra delikatesser til friske blomster og buketter.

Vores vigtigste opgave er at gøre hverdagen lettere for dig, og sikre at du altid får en god oplevelse når du handler hos os. Vi efterlever følgende fire værdier: service, kvalitet, ansvarlighed og bæredygtighed. God service og høj kvalitet er naturligvis helt afgørende for at sikre en god indkøbsoplevelse, men ansvarlighed og bæredygtighed vægter vi lige så højt, da du skal kunne handle hos os med god samvittighed. Vi garanterer at vores medarbejdere har ordentlige arbejdsvilkår, og vi har konstant fokus på grøn omstilling, hvorfor vi f.eks. kun bruger elbiler.

Historien om Dukaan

Vi har altid haft en stor passion for at hjælpe andre og for at gøre en forskel. Vi har i mange år kørt som chauffør, hvor vi udbragte dagligvarer til borgere i flere kommuner – og vi kunne straks mærke, at det var her vi kunne udleve vores drøm om at gøre en forskel. Vi så dog mange forbedringsmuligheder og fik hurtigt et stort ønske om at gøre det endnu bedre – både for borgerne, men i særdeles også for medarbejderne. Derfor var det med stor stolthed og glæde, da det endelig lykkedes at realisere drømmen om Dukaan.

Med en stærk viljestyrke og tro på at man kan hvad man vil, har vi arbejdet målrettet på at skabe vores egen virksomhed, hvor vi kan udleve vores ambition om at gøre en forskel, og hvor vi kan hjælpe nogle der har brug for det. Det har krævet en stor tro på os selv at nå hertil, og derfor var vi ikke i tvivl om navnet Dukaan, som udover at betyde supermarked på flere sprog, også for os symboliserer at du kan!

7500+

Forskellige Produkter

Levering

til tiden

8:00 - 16:00

Kundeservice

Glade kunder

Hos Dukaan har vi et bredt udvalgt af varer fra hele verden, hvor vi tilbyder mere end 7500 forskellige produkter.

Adresse

Kontor adresse:
Vandtårnsvej 62 A,1. e
2860 Søborg
Lager adresse:
Herlev Hovedgade 15 B,
2730 Herlev

Hurtig Link

Certifikat

Åbningstider

mandag – fredag
kl.: 8.00 – 16.00

Copyright © All rights reserved 2024 Dukaan